bemutatkozás szolgáltatások termékek galéria árak kapcsolat-elérhetőségeink

Csokimasszázs, csokoládés kényeztető masszázs

Svédmasszázsról itt olvashatsz
Lélek masszázsról itt olvashatsz
Fogyasztó-feszesítő masszázsról itt olvashatsz
Nyirok masszázsról itt olvashatsz
Masszázsról általában itt olvashatsz

A kényeztető, regeneráló csoki masszázst 3 lépcsőben végzem.


1, Csokoládé bőrradírozás
2, Csokoládé masszázs csokoládé vajkrémmel
3, Csokoládé gélmaszk pakolásként


Nézzük mit is teszek az első lépcsőben (csokoládés kényeztető masszázs 1) :
Csokoládé bőrradírozást végzek masszázs fogásokkal, ehhez csokoládé bőrradírt alkalmazok. A csokoládé arc- és testradír minden bőrtípusra ajánlott mélytisztító hatású készítmény, amely a mandulamag finom őrleményével eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kakaóvaj és mézkivonat puhítja, hidratálja és frissíti a bőrt, hatékonyan késlelteti az öregedést. A folyamat kiválóan előkészíti a bőrt a következő műveletekre, segíti a további hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való felszívódását.


Második lépcső a csokoládé masszázs csokoládé vajkrémmel (csokoládés kényeztető masszázs 2):
Még mielőtt ezt a folyamatot elkezdeném, leöblítem a bőrt a bőrradírtól, majd ezt követően jöhet a masszázs. Masszázs fogásokkal bőségesen felviszem a csokoládé vajkrémet a testre és azt teljesen bedolgozom. A Csokoládé masszázs vajkrém a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz (kakaó, kálcium, vas, foszfor, magnézium, narancsolaj). Egyedi összetevőiben lévő - több, mint 800 molekula – segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki. Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt. Az értékes esszenciális narancsolaj meggátolja a bőr kötőszöveteiben a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.


Harmadik lépcső a csokoládé pakolás (csokoládés kényeztető masszázs 3):
A csokoládé pakolást bőségesen felhordom a bőrfelületre a pakolásban található gránátalma olaj, A-vitamin valamint koffein segíti a az arc és a test bőrének megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló. A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket. A teobormin alkaloida pedig természetes stimuláló hatást fejt ki, a szerotonin biztosítja a nyugtató, élménykeltő érzést a kezelés során. A gránátalmaolaja – már ősidők óta ismert és alkalmazott – antioxidánst és fitoösztrogént tartalmazó fiatalító, vágy felkeltő hatású. Az A-vitamin bőrstruktúra javító és a koffein energetizáló hatásával párosulva arcunkat és testünket energiával tölti fel, intenzíven megújítja, regenerálja a bőrt.


Egy teljes test és arc kezelés kb. két órát vesz igénybe. Ilyenkor a testtel kezdem és miután a tekercselést befejeztem, folytatom a kezelést az arccal.


Ide kattintva megtekintheted a masszázs kezelések AKCIÓS árait!

Megosztás a Facebook-on
Angels' Garden.hu csontkovács.biz csontkovacsolas-budapest.hu masszázs.com